Att bry sig.

Jag berättade om den där julen när dagarna var finklädda och nätterna avklädda om hur två förlamade kroppar satt sida vid sida under trappen och letade ord för det ofattbara men ofrånkomliga faktum att det inte fanns något kvar att rädda hon stannade pennan mot pappret och såg på mig över glasögonen precis sådär som man tänker sig att de ska göra och frågade om det gjorde mig ledsen att tänka på det och jag insåg precis att den frågan nog gav mig tillgång till den verkliga sorgen för jag saknar inte vår relation jag saknar inte den jag var då eller den han är nu jag sörjer den närhet vi fick återuppleva för en natt den julen men egentligen förlorade många år tidigare nog redan sommaren då jag botade min rädsla att han skulle lämna mig med att sluta bry mig istället för att verkligen bry mig

om mig.
— E.
Slitstarkt.

Slitstarkt.

OfiltreratErika Kits