RekommendErAt brev.

Är i ett skönt tillstånd av lika delar insikt utsikt och tillförsikt jobbar sammanfattar knyter kontakter skriver listor mailar ser samband och tänker att jag äger men så helt utan förvarning går min hjärna på utflykt lämnar flow och tänker på händer som ser läppar som tystar blickar som får mig att våga en famn som lägger sig bakom och en kropp som trycker upp mig mot en vägg

japp

bara sådär

ska skriva önskelista till universum ber om leverans med rekommenderat brev den här gången för på den fronten har leveranssäkerheten banne mig varit i klass med post nord och det är inte en komplimang för först kommer inget sen kommer inte allt utan delar av en trasig försändelse och man tänker att om ni åtminstone kunde ha skickat med rubbet för med lite omsorg och acceptans brukar det funka ändå och i värsta fall löser det sig med silvertejp.
— E.
OfiltreratErika Kits