skaMmen sKatten.

Ge inte kärlek håll plats för den och bjud in sa hon och strök en grå hårslinga från ansiktet jag nickade och ville förstå men hade ingen aning kunde inte relatera var vilse för min specialité var att ge kärlek som en brandslang rakt ut från kroppen när det var gott om den som en läckande trädgårdsslang när livets logistik gått för ovarsamt genom mitt inre men jag gav alltid allt jag hade för utan att ge får man ingenting ju

så gick åren

och något jag märker att jag vill skydda tar plats jag vill kalla det kärlek men törs inte för jag lärde mig att inte tro att jag är något så kärlek till mig själv kom alltid med en känsla jag inte finner ett bättre ord för än skam

så kom stunden

då det inte längre var sant skammen blev skatten och jag värnar om känslans varje millimeter gram och sekund som så uppenbart inte hanteras med brandslang utan delas endast med största varsamhet och respekt

och jag tror att jag kanske kanske börjar förstå hur det känns att älska.
— E
Stunden.

Stunden.

OfiltreratErika Kits