Back to All Events

Träningsrevolution TOUR | Sommardag (helg) i Funäsdalen

  • Grönländaren Vandrarhem & Värdshus 152 Rörosvägen Funäsdalen, Jämtlands län, 840 95 Sweden (map)

Välkommen till vackra Funäsdalen för en heldag (eller helg) med yoga, vandring och fantastisk fjällmiljö. 

Erika Kits Gölevik och Mikaela Sundbaum bjuder på utomhusträning i fjällmiljö, föreläsning "Träningsrevolution – stark inifrån och ut", yoga och vandring. Dessutom bjuds du lunch, mellanmål och middagsbuffé på mysiga Grönländaren vandrarhem/värdshus.

Du köper din biljett här:

Priset inkluderar en heldag med yoga, träning, föreläsning, vandring och meditation. Dessutom lunch, matigt mellanmål och en gemensam middag med vegansk buffé.

mikaela1.jpg

Om Mikaela: Mikaela Sundbaun är tränaren som bor i Funäsdalen sedan många år. Hon stortrivs på fjället vare sig det är i ett par löparskor, i kängor, på cykel eller skidor. På vintern driver hon Mikaelas Skidskola och i vintras gjorde hon ett historiskt avtryck genom att för första gången i världshistorien vara teknisk delegat på ett mästerskap i längdskidor tillsammans med en annan kvinna.

Mikaela är kompetent, grundad och personlig i sitt ledarskap. Att slå av telefonen, traska på fjället - oavsett skodon eller årstid- och somna fjällnära, är bland det bästa hon vet. Hon ser fram emot att dela upplevelsen med dig!

erika-funas.jpeg

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på erikakitsgolevik.se och traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.

SOV ÖVER OCH YOGA!

Sova över: Vi kommer att hålla till i finaste tänkbara fjällmiljö med Grönländaren vandrarhem och värdshus som bas. Här sover du i ett enkelrum för 400 kr per natt, dubbelrum 600 kr, 3-bäddsrum 800 kr och 4-bäddsrum 1.000 kr. Boka ditt boende på gronlandaren.se 

Mera yoga: Erika kommer att hålla en yogaklass fredag kväll samt söndag morgon (se schema nedan). En klass kostar 150 kr och betalas på plats. 


Schema:

Fredag 19 juli:
19.00-20.15 | Yinyoga med Erika. En stilla klass för att landa och hitta fysisk och mental närvaro och avspänning.

Lördag 20 juli
09.30 | Yoga. En mjuk och flödande klass för en vaken kropp och sinne. Väck dig själv som du skulle väcka någon du tycker om.

10.45 | ”Rör dig som du vill känna dig” - utomhusträning för kraft, energi och stillhet. Svett, skratt, lite skit under naglarna och djupa andetag.

12.00 | Lunch med föreläsning ”Träningsrevolution – stark inifrån och ut”

14.00-17.30 | Vandring och meditation

18.30 | Gemensam middag med vegansk buffé, mingel och mys.

Söndag 21 juli
07.30 | Morgonyoga. Mjuk och flödande klass för att väcka kroppen med omtanke och närvaro.


Viktig info:

– Ta med en yogamatta och oömma kläder för utomhusbruk.
– Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (alltid till det bättre).
– Bor du i Funäsdalen eller nära? Välkommen att delta på yoga även fredag och söndag. Kostar 150 kr per klass. Drop in!


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.

Earlier Event: 26 June
Träningsrevolution TOUR | AW i Umeå
Later Event: 7 September
Träningsrevolution TOUR | SKÅNE