Back to All Events

Träningsrevolution TOUR | Final i Åre!


  • Holiday Club Åre Åre Strand 830 57 Åre Sweden (map)

Jag älskar Åre. Alltså som i verkligen ÄLSKAR Åre. Speciellt på sommaren. Den är så magiskt vacker att det liknar ingenting.

Så här kommer min högsta dröm serverat på ett fat:
Tänk om vi som sågs i Stockholm i Maj, och vi som ses nu i sommar ses där igen! Kliver in i hösten tillsammans och med den där känslan av att allt är möjligt, jag är stark – inifrån och ut!

Att Träningsrevolution TOUR:s sista stopp blir i samarbete med eventet Höstglöd på Holiday Club i Åre känns självklart!
Här finns allt för ett liv i rörelse: Förutom ett fullspäckat schema med tränare i toppklass finns möjlighet att hyra kajaker, vandra, cykla. sauna, barnklubb. Dessutom fint hotell, god mat, spa, “bastuvärld” (alla sorters värme och kallbad på en och samma plats - älskart!) och vattenland för barnen,
Utöver det är kvinnorna bakom eventet – Therese Furudal och Sara Rönne – två kvinnor i hälsosverige jag verkligen har förtroende för. De andas, lever och bjuder in till hälsa på ett sätt som känns lika kravlöst som friskt, fritt och inspirerande – alltid!
Med dem vid ratten och flera andra supertränare vet jag att det här kommer bli den perfekta finalen.

OM TRÄNINGEN:
Jag håller klasserna “Rör dig som du vill känna dig”, “Yogarevolution (för att yoga på riktigt är för alla) ” och föreläsningen “Träningsrevolution – stark inifrån och ut”.
Utöver det erbjuds allt från Fjällyoga till Barre Move, SUP och tyngdlyftning. Se schemat här.

Mer info om Åre, boende och Höstglöd hittar du här!

Hoppas vi ses!
x
ErikaIMG_4874.jpg

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på traningsrevolution.se och tv.traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.

Earlier Event: 7 September
Träningsrevolution TOUR | SKÅNE