Back to All Events

Träningsrevolution TOUR | AW i Falun

  • Actic 7 Gruvgatan Falun, Dalarnas län, 791 62 Sweden (map)
falun.jpg

Ett svettigt, skrattigt och säkert lite småskitigt utomhuspass, föreläsningen Träningsrevolution och yoga med Erika Kits Gölevik och Carolina Söderberg. Onsdagen den 19 juni anordnar vi en revolutionerande AW tillsammans på Actic i Falun. Kom och var med!

Vi börjar med utomhuspasset Rör dig som du vill känna dig med fokus på KRAFT, ENERGI & BALANS. Efter det följer Erikas föreläsning "Träningsrevolution – stark inifrån och ut" där vi frigör oss från normer, ideal och prestation och lyfter en skön känsla kring rörelse och kropp att ta med sig in i sommaren. Kvällen avrundas med ett yogapass tillsammans med Carolina och Erika.

HOLISTIC WEAR
Vi är stolta över vårt samarbete med Holistic wear som gör Sveriges just nu snyggaste tröjor! Alla deltagare på eventet får en t-shirt (värde 399 kr).

Boka innan den 1 juni så är du med och tävlar om en plats på
Höstglöd Åre inkl kost och logi (värde från ca 2300 kr), samt Träningsrevolutions-smycket “Stjärna” designat av Hanna Linnea (värde 795 kr).


Du köper dina biljetter här:
(pssst, du som är medlem på Actic köper din rabatterade biljett lite längre ner):


Träningsrevolution AW på Actic i Falun – Onsdagen den 19 juni, 2019
795.00

Välkommen på en helkväll med Träningsrevolution!

Vi startar med utomhuspasset Rör dig som du vill känna dig och jobbar med rörelse för KRAFT, ENERGI och BALANS!

Efter det följer Erikas föreläsning “Träningsrevolution – stark inifrån och ut” där vi frigör oss från normer, ideal och prestation och lyfter en skön känsla kring rörelse och kropp att ta med sig in i sommaren.

Kvällen avrundas med skön yinyoga tillsammans med Carolina och Erika.

Tid: 17.30-21.00
(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Medlemserbjudande för Acticmedlemmar i Falun: 695 kr (ord pris 795 kr)
695.00

Träningsrevolution AW på Actic i Falun – Onsdagen den 19 juni, 2019

Välkommen på en helkväll med Träningsrevolution! Vi startar med utomhuspasset Rör dig som du vill känna dig och jobbar med rörelse för KRAFT, ENERGI och BALANS! Efter det följer Erikas föreläsning “Träningsrevolution – stark inifrån och ut” där vi frigör oss från normer, ideal och prestation och lyfter en skön känsla kring rörelse och kropp att ta med sig in i sommaren. Kvällen avrundas med skön yinyoga tillsammans med Carolina och Erika.

Tid: 17.30-21.00
(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett
Foto: Kitty Lingmerth

Foto: Kitty Lingmerth

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på erikakitsgolevik.se och traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.

Carolina-So%CC%88derberg-4.jpg

Om Carolina: Kvinnan med Sveriges mest smittande leende levererar yogaklasser där du finner dig själv lika lugn och närvarande som utmanad. Med en avskalad självklarhet väcker personliga tränaren, yogaläraren och soma move-insruktören Carolina glöd i varenda en som kommer på hennes klasser. Såhär beskriver själv hon det vi andra märker med en gång: ”Jag går igång på att hjälpa människor att öka sin livskvalitet – oavsett om vägen dit är att lyfta tungt eller att hitta tillbaka till sin andning. “


Schema:

Onsdag 19 juni:
17.15 | Samling i receptionen på Actic för att ta oss ut och träna.

17.30-18.30 | Rör dig som du vill känna dig! En utomhusklass lika delar skratt, svett, svordomar och djupa lugna andetag. Här jobbar vi med kortsiktiga mål och fokuserar på rörelse för KRAFT, ENERGI & BALANS.

19.00-20.00 | Föreläsning “Träningsrevoluton – stark inifrån och ut” med tilltugg.

20.10-21.00 | Yinyoga med Erika och Caroline.


Viktig info:

– Ta med ett extra ombyte att ta på efter utomhusträningen.
– Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (alltid till det bättre).


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.