Back to All Events

Träningsrevolution TOUR | AW i Umeå

  • Great space 63d Kungsgatan Umeå, Västerbottens län, 903 26 Sweden (map)

Onsdagen den 26 juni gör vi träningsrevolution i Umeå och hoppas skicka med en dos motivation, rörelseglädje, jävlar anamma och skön känsla som räcker hela sommaren och längre.

Vi börjar på Great space med Erikas föreläsning "Träningsrevolution – stark inifrån och ut" där vi frigör oss från normer, ideal och prestation och lyfter en skön känsla kring rörelse och kropp att ta med sig in i sommaren. Efter det går vi ut och kör klassen Rör dig som du vill känna dig och Maria Olofssons klass Inner strength. För att sedan avrunda med yinyoga och meditation.

Boka innan den 1 juni så är du med och tävlar om en plats på
Höstglöd Åre inkl kost och logi (värde från ca 2300 kr), samt Träningsrevolutions-smycket “Stjärna” designat av Hanna Linnea (värde 795 kr).


Du köper dina biljetter här:


Revolutionskväll med föreläsning, träning och yoga – onsdagen den 26 juni, 2019
690.00

Kom på en helkväll med föreläsning, träning och yoga.

Tid: 17.30-21.00

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Foto: Kitty Lingmerth

Foto: Kitty Lingmerth

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på erikakitsgolevik.se och traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.

Maria+O.jpg

Om Maria: Med över 20 år i träningsbranchen och ett brinnande intresse för vad träning gör med oss inifrån och ut har Maria verkat som tränare över hela världen. Som Nike senior trainer, konceptmakare och utbildare har hon instruerat på allt från stora event till mindre små personliga grupper – alltid med de gemensamma nämnarna tillgänglighet, öppenhet och smittande energi. “Om jag skulle beskriva mig själv med ett ord skulle det vara energi. Jag får så mycket energi av att träffa människor och se dem växa – på en klass, en utbildning eller i mitt dagliga jobb som företagscoach och projektledare”.


Schema:

Onsdag 26 juni:
17.30 | Föreläsning “Träningsrevolution - stark inifrån och ut” på Great Space City i Umeå (Kungsgatan 63 D)

18.45-19.45 | Rör dig som du vill känna dig! En utomhusklass lika delar skratt, svett, svordomar och djupa lugna andetag. Här jobbar vi med kortsiktiga mål och fokuserar på rörelse för KRAFT, ENERGI & BALANS.

19.45-20.15 | Inner strenght - stark och mjuk med bara din kropp som redskap. Maria Olofsson guidar dig och skickar med lite utmaningar och tips att ha med sig på semestern… Kan vem som helst stå på händer?

20.15-21.00 | Yinyoga med Erika och Maria. En lugn klass för att landa i kroppen och gå in i resten av sommaren med en skön känsla i både fysiskt ochn mentalt.


Viktig info:

– Ta med en matta eller handduk att sitta på, och en tröja eller en filt för att hålla dig varm på yinyogan.
– Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (alltid till det bättre).


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.