Back to All Events

Träningsrevolution TOUR | Midsommar & yogafrukost i Siljansnäs


  • Siljansnäs Moravägen 192 Siljansnäs Sweden (map)
3B601568-A00A-4B44-AA56-6DF76B010172.JPG

En riktig midsommar, men med träningskläder under folkdräkten! Träningsrevolution tour firar midsommar i Dalarna och vackra Siljansnäs. Kom och var med!

Erika Kits Gölevik och Maria Danielsson bjuder in till yoga, utomhusträning och föreläsningen "Träningsrevolution – stark inifrån och ut". Boka nedan eller kom och swisha på plats! Varmt välkomna!
/Erika och Mara


EARLY BIRD
Boka innan den 1 juni så är du med och tävlar om en plats på
Höstglöd Åre inkl kost och logi (värde från ca 2300 kr), samt Träningsrevolutions-smycket “Stjärna” designat av Hanna Linnea (värde 795 kr).

Schema:

Fredag 21 juni:
7.30-8.45 | Yoga och meditation på toppen av Granberget (skidbacken) med Erika. Mjuk och flödande klass. Hämta sann energi för helgen med en stund vänd inåt. “Det händer när du vilar!”

Söndag 23 juni:
08.00 | Yoga vid badsten. En mjuk och flödande klass för en vaken kropp och sinne. Väck dig själv som du skulle väcka någon du tycker om.

9.15 | Frukostföreläsning vid Garaget & Ga macken Pop up moravägen 192. “Träningsrevoluton – stark inifrån och ut”

10.30 | Familjeträning vid Siljansnäs camping. ”Rör dig som du vill känna dig” - utomhusträning för kraft, energi och stillhet. Svett, skratt, lite skit under naglarna och djupa andetag. Passar alla åldrar!


I Siljansnäs har du möjlighet att välja hela paket eller enstaka biljetter enligt nedan:


Midsommarmorgon på Granberget – Fredag 21 juni, 2019
120.00

Välkommen att starta midsommarafton med yoga och meditation för insikt och utsikt!

En mjuk och skön klass som passar alla, och med en vy som slår det mesta! Erikas yoga är tillåtande och med fokus på prestigelös rörelse och framför allt – att landa en stund med sig själv. Perfekt egenstund innan firandet sätter igång på riktigt.

Tid: kl 7.30 - 8.45.
(Vid dåligt väder flyttas klassen till Garaget.)

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Midsommarpaketet! = Yoga, frukostföreläsning och utomhusträning - Söndag 23 juni, 2019
395.00

Ett midsommarpaket för dig som vill vara med på samtliga pass och event under söndagen:
Yoga på stranden, frukostföreläsningen “Träningsrevolution – Stark inifrån och ut” och utomhuspasset ”Rör dig som du vill känna dig".

Unna dig en söndagsmorgon som garanterat gör gott både för stunden och resten av sommaren. Vi bjuder på lättare frukost, skönt midsommarhäng vid “Garaget” och specialpriser på allt från Deelicious Kläder & Accessoarer till Erikas bok “Lifestyleplanner – 12 veckor till ett skönare jag!”.

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Endast yoga - Söndagen 23 juni, 2019
120.00

Börja söndagen med ett yogapass på stranden (eller i garaget och vädret säger regn).

Erika bjuder in till ett mjukt, kul och tillåtande yogapass som passar alla. Väck kroppen som du skulle väcka någon du tycker om! Kom i mjuka kläder, ta med en matta eller filt att yoga på och gärna en varm tröja och strumpor att dra på mot slutet.

Tid: kl 8.00 - 9.00.
(Vid dåligt väder flyttas klassen till Garaget.)

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Endast frukostföreläsning!  - Söndagen 23 juni, 2019
249.00

Kom på frukostföreläsningen ”Träningsrevolution” där Erika pratar om träningsbranschen, media och hur vi tillsammans kan plocka tillbaka makten om synen på våra kroppar, befria oss från ideal och se träning som något som fyller kroppen med liv, snarare än bestämmer hur den ”ska se ut”. Kom, lyssna och gå sedan in i sommaren med inspiration och en ny syn på rörelse och din kropp.

Tid: kl 9.15 - 10.15.
(Plats: “Garaget” i Siljansnäs.)

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Endast utomhusträning "Rör dig som du vill känna dig" -  Söndagen 23 juni, 2019
120.00

I det här utomhusträningspasset jobbar vi med träning för kraft, energi och balans. Skratt, svett, jävlar anamma och djupa andetag i en skön blandning. Passar alla åldrar och nivåer. Du anpassar träningen efter dig.

Tid: kl 10.30 - 11.30.
(Familjeträning vid stranden)

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett
IMG_4417.jpg

Om Maria: Maria Danielsson är snowboardproffset, tränaren och enteprenören som lämnar alla hon möter med ett leende på läpparna. Med avslappnad energi visar hon att allt är möjligt och att hälsa och träning kan se ut på så många fler sätt en ett månadskort på gymmet. Hon är också grundare av Deelicious som gör svensktillverkade mössor, tröjor och accessoarer to die for!

10_water_erikakitsgolevik_by_delafoi_LR.jpg

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på erikakitsgolevik.se och traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.Viktig info:

– Ta med en yogamatta eller ett badlakan att yoga på, samt oömma kläder för utomhusbruk.
– Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (alltid till det bättre).


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.