Revolutionspodden: Samtal om att må bra – på riktigt!

Hur mår du? Vi ställer frågan som mer än en artighetsfras. För hur du, jag, grannen, kollegan, barnen, barnens lärare och den okända kille på gatan mår gör skillnad.

Revolutionsbussen – vår rullande podcaststudio!

Revolutionsbussen – vår rullande podcaststudio!

Vi tror på att samtal är början till förändring och att svaret på världens mest ställda fråga är avgörande för allt från hållbara och starka individer till familjer, arbetsplatser och samhällen.
Helt enkelt för att en människa som mår bra fysiskt och mentalt tror på sin egen förmåga och har ork att tänka stort och göra gott.
Genom att fråga, lyssna och samtala vill Revolutionspodden med Erika Kits Gölevik bredda bilden av vad hälsa är och bidra till ökat hälsosjälvförtroende. Vi vill väcka nyfikenhet som sträcker sig bortom gymkort och företags hälsokalkyler och istället bygga mod och kunskap för alla att gå sin egen väg mot att må bra.

Har du något att säga och vill vara med? Har du en fråga eller någon du längtar efter att höra på i en podcast. Maila oss! Märk ditt mail “Revolutionspodden”.

Vill du som företag höras i Revolutionspodden? Vi samarbetar gärna med företag och organisationer som vill stå upp för ett hållbart och naturligt sätt att må bra. Kontakta oss.

ALLA AVSNITT HITTAR DU HÄR!
Revolutionspodden finns också på Spotify, i Acast-appen och de flesta spelare för androider