10-sekundersgodis!

Det tar typ tio sekunder att göra dem och varje munsbit är – förutom löjligt god – packad med fibrer, vitaminer och bra fetter. Kan vara världens bästa söt-fika!

Bjud och de är garanterat borta i ett nafs, men också gjorda på ett nafs så gör många på en gång ;).

Bjud och de är garanterat borta i ett nafs, men också gjorda på ett nafs så gör många på en gång ;).

De här mandelgömmorna är nästan löjligt enkla att göra och så oerhört goda. Perfekt till fredagsfikat. Eller i ärlighetens namn: perfekt till alla dagars fika!

Ingredienser:
Färska dadlar
Mandelsmör
Mörk choklad
Flingsalt

Gör såhär:
Kärna ur dadlarna och skär ett litet snitt på toppen av dem.
Lägg cirka en halv tesked mandelsmör i varje dadel.
Bryt av en liten bit choklad och stick ner i mandelsmöret.
Strö lite flingsalt över.
Ät!

Mat, BloggErika KitsComment