Ett tyst dygn
Oct
25
to 26 Oct

Ett tyst dygn

Tänka en tanke klart. Känna allt man känner. Vara med det som är. Något så enkelt (ja även om det kan kännas svårt) som att vara i tystnad ett dygn tar oss närmre oss själva och andra. Kom och var – allt som är du.

Inget ger mig mer än tystnad. Lika mycket som jag älskar det sociala finner jag vila, djup, mognad och plats för allt som är jag i tystnaden.
Jag har länge tänkt att om det är något jag vill dela med andra så är det mina tysta dygn. Nu gör jag det äntligen.
Varmt välkommen!
x
Erika

Här kan du läsa mer om mina tankar kring tysta dygn.

Praktiskt info:
Vi kommer att hålla till i Larssons lada (se bilder nedan) mellan Mariefred och Nykvarn cirka 40 minuter från Stockholm. Du tar dig enklast hit med bil, men tåget stannar även i Nykvarn varifrån möjligheter till samåkning finns. Begränsat antal platser.

Boendet är enkelt men mysigt i gemensam sovsal. Vill du lösa eget boende på annat sätt tipsar vi om Turinge hotel som ligger nära.

Vårat dygn
Jag vill främst skapa en plats för dig att vara nära dig själv och naturen. Då rörelse är ett av de mest pålitliga verktyg vi har för att landa både fysiskt och mentalt kommer jag dock att hålla klasser som hjälper oss till känslan av en kropp som är både stark, mjuk, lugn och full av energi. Malin och Lars-Peter som driver Larssons lada kommer skämma bort oss med värmande soppor, grytor och sallader.

Hållpunkter
Fredag:
17.00 hej, välkommen en kopp te och komma till ro.
17.45 Introduktion och gemensam meditation
18.30 Middag
20.00 Yinyoga som tar oss in i tystnad.

Lördag:
08.00 Morgonyoga
09.00 Frukost

Tid för dig med dig.

13.00 Guidad meditation utomhus för den som önskar.
13.30 Lunch

Tomrum, tystnad, natur.

17.00 Rör dig som du vill känna dig - träning för kraft, energi och stillhet.
18.30 Gemensam middag och samtal om dygnet som varit.
20.00 Tack och hej.
/
Erika

Info och tips att tänka på inför dygnet kommer även via mail.

Ett tyst dygn
1,995.00

Välkommen till 24 timmar med dig själv.

Quantity:
Köp biljett

Priset inkluderar ett dygn med rörelse, stillhet, tystnad samt enkelt boende, två middagar, frukost och lunch.


Viktig info:

– Ta med sovsäck (eller täcke), kudde, yogamatta och mjuka kläder för rörelse och stillhet inomhus och utomhus.
– Ta inte med teknik, böcker, musik och liknande.
– Ta gärna med dagbok och en penna.
– Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (alltid till det bättre).
– Maten som serveras är vegansk. Har du allergier var god maila hej@larssonslada.se - märk ditt mail “Tyst dygn”.


View Event →

Träningsrevolution TOUR | Final i Åre!
Sep
13
to 15 Sep

Träningsrevolution TOUR | Final i Åre!

Jag älskar Åre. Alltså som i verkligen ÄLSKAR Åre. Speciellt på sommaren. Den är så magiskt vacker att det liknar ingenting.

Så här kommer min högsta dröm serverat på ett fat:
Tänk om vi som sågs i Stockholm i Maj, och vi som ses nu i sommar ses där igen! Kliver in i hösten tillsammans och med den där känslan av att allt är möjligt, jag är stark – inifrån och ut!

Att Träningsrevolution TOUR:s sista stopp blir i samarbete med eventet Höstglöd på Holiday Club i Åre känns självklart!
Här finns allt för ett liv i rörelse: Förutom ett fullspäckat schema med tränare i toppklass finns möjlighet att hyra kajaker, vandra, cykla. sauna, barnklubb. Dessutom fint hotell, god mat, spa, “bastuvärld” (alla sorters värme och kallbad på en och samma plats - älskart!) och vattenland för barnen,
Utöver det är kvinnorna bakom eventet – Therese Furudal och Sara Rönne – två kvinnor i hälsosverige jag verkligen har förtroende för. De andas, lever och bjuder in till hälsa på ett sätt som känns lika kravlöst som friskt, fritt och inspirerande – alltid!
Med dem vid ratten och flera andra supertränare vet jag att det här kommer bli den perfekta finalen.

OM TRÄNINGEN:
Jag håller klasserna “Rör dig som du vill känna dig”, “Yogarevolution (för att yoga på riktigt är för alla) ” och föreläsningen “Träningsrevolution – stark inifrån och ut”.
Utöver det erbjuds allt från Fjällyoga till Barre Move, SUP och tyngdlyftning. Se schemat här.

Mer info om Åre, boende och Höstglöd hittar du här!

Hoppas vi ses!
x
ErikaIMG_4874.jpg

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på traningsrevolution.se och tv.traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.

View Event →
Träningsrevolution TOUR | SKÅNE
Sep
7
10:00 am10:00

Träningsrevolution TOUR | SKÅNE

Erika Kits Gölevik och Joelina Claesson önskar dig varmt välkommen till Träningsrevolution Tours stopp i Skåne.

I en vacker lokal ett stenkast från havet och stranden (där vi också håller klasser om vädret tillåter) bjuder Erika och Joelina på yoga, Freepower, föreläsning, god mat, skönt häng och inspirerande träning för kraft, energi och stillhet. Kom och rör dig som du vill känna dig, kom och gör Träningsrevolution!
Klicka på knappen nedan och boka genom att maila Joelina.

02_earth_erikakitsgolevik_by_delafoi_LR.jpg

Om Erika: Erika är tränare, yogalärare, författare, föreläsare, journalist och grundare av Träningsrevolution. Under deviserna "Jag bryr mig inte om hur du ser ut, jag bryr mig om hur du mår" och “För att en FRI kropp sopar banan med alla slitna skönhetsideal i världen” skapar hon träningspass där du lämnar norm och prestation på hyllan och istället rör dig som du vill känna dig.

joelina.jpeg

Om Joelina: Här är kvinnan som ger dig ett lika dedikerat svar om yoga som om hur du hittar rätt parfym till just dig och dina särskilda önskemål och behov. Med en fot i skönhets- och PR-branschen och en i yogavärlden brinner hon för balans och att din stund på mattan ska vara just din och helt befriad från prestation. 2 kvm frizon!


Viktig information:

- Dagen kostar 1.195 kr inklusive all träning, lunch och fika.
- Ta med yogamatta och filt (samt ev andra props som du önskar) om du har, annars, meddela det i anmälan, så ordnar vi matta och filt till dig. 
- Anmälan och betalning sker via mail till Joelina. Anmälan är bindande från den 15 juli.
- Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (som alltid blir till det bättre ;).


Schema:

10.00 | Yoga med Erika. En mjuk och flödande klass för fysisk och mental närvaro, styrka och mjukhet.

11:15 | Freepower med Erika. Holistisk fysträning med influencer från kampsport och yoga.

12:00 | Lunch

13:15 | Föreläsningen “Träningsrevolution – stark inifrån och ut”.

14:00 | Träning "Rör dig som du vill känna dig" med Erika. Träning med skratt och svett – för kraft, energi och balans. 

15:00 | Fika, frågor och häng.

15:30 | Yinyoga med Joelina

View Event →
POP UP | Träningsrevolution TOUR | MALMÖ
Sep
5
6:30 pm18:30

POP UP | Träningsrevolution TOUR | MALMÖ

  • Träningsrevolution + Revolutionary Fitness (map)
  • Google Calendar ICS

Träningsrevolution + Revolutionary fitness = sant! Erika Kits Gölevik och Oscar Salazar Aros bjuder in till ett gratis träningspass med fokus jämlikhet och träning/hälsa för alla!

Det är allas rätt att må bra, och ändå - om vi ska vara helt ärliga - kostar det ju till exmpel nästan alltid en rätt redig slant att ta del av allt från event till gymkort.
Därför känns det extra roligt att bjuda in till en gratis klass tillsammans med Oscar Salazor Aros och Malmö stad.
Erika och Oscar kör klassen “Rör dig som du vill känna dig” som bygger på övningar främst med din egen kropp. Vi rör oss för att få energi, för att hitta fokus och kraft, samt för att bli lugna och samlade.
Träningen passar alla åldrar, former och bakgrunder. Kom för din skull – och kom för oss andras skull. Vi lovar svett, skratt, en och annan svordom och sköna möten!

De 10 första som bokar får en snygg Revolutions-t-shirt från Kari Traa (värde 399 kr).
Boka din plats via länken nedan:

02_earth_erikakitsgolevik_by_delafoi_LR.jpg

Om Erika: Erika är tränare, yogalärare, författare, föreläsare, journalist och grundare av Träningsrevolution. Under deviserna "Jag bryr mig inte om hur du ser ut, jag bryr mig om hur du mår" och “För att en FRI kropp sopar banan med alla slitna skönhetsideal i världen” skapar hon träningspass där du lämnar norm och prestation på hyllan och istället rör dig som du vill känna dig.

69319965_376194366406498_1413033803613470720_n.jpg

Om Oscar: Oscar är fystränaren som brinner för integration, jämlikhet och att motivera, utveckla och utmana dig att leva ett meningsfullt liv fysiskt och mentalt. När han kom i kontakt med organisationen Revolutionary Fitness i New York föll bitarna på plats och det sociala och politiska engagemanget fick utlopp via passionen för träning och hälsa.
“Vår vision är en jämlik hälsa för alla: fysiskt, psykiskt och socialt. Vårt uppdrag är Fitness Justice. Tillsammans skapar vi gemenskap och mångfald, vi lär av varandra för att lära andra. På så sätt arbetar vi för en rättvis och jämlik hälso- och träningskultur i vår omgivning”.
Mer info om Oscar och Revolutionary Fitness hittar du
här.


Viktig information:

- Klassen är gratis, men anmäl dig gärna via länken ovan så att vi har koll på hur många som kommer.
- Ta gärna med en handduk eller något att sitta på i slutet.
- Kom klädd som du vill, mjukt brukar vara skönt.


View Event →
Träningsrevolution TOUR | Sommardag (helg) i Funäsdalen
Jul
20
9:30 am09:30

Träningsrevolution TOUR | Sommardag (helg) i Funäsdalen

  • Grönländaren Vandrarhem & Värdshus (map)
  • Google Calendar ICS

Välkommen till vackra Funäsdalen för en heldag (eller helg) med yoga, vandring och fantastisk fjällmiljö. 

Erika Kits Gölevik och Mikaela Sundbaum bjuder på utomhusträning i fjällmiljö, föreläsning "Träningsrevolution – stark inifrån och ut", yoga och vandring. Dessutom bjuds du lunch, mellanmål och middagsbuffé på mysiga Grönländaren vandrarhem/värdshus.

Du köper din biljett här:

Ett tyst dygn
1,995.00
Quantity:
Köp biljett

Priset inkluderar en heldag med yoga, träning, föreläsning, vandring och meditation. Dessutom lunch, matigt mellanmål och en gemensam middag med vegansk buffé.

mikaela1.jpg

Om Mikaela: Mikaela Sundbaun är tränaren som bor i Funäsdalen sedan många år. Hon stortrivs på fjället vare sig det är i ett par löparskor, i kängor, på cykel eller skidor. På vintern driver hon Mikaelas Skidskola och i vintras gjorde hon ett historiskt avtryck genom att för första gången i världshistorien vara teknisk delegat på ett mästerskap i längdskidor tillsammans med en annan kvinna.

Mikaela är kompetent, grundad och personlig i sitt ledarskap. Att slå av telefonen, traska på fjället - oavsett skodon eller årstid- och somna fjällnära, är bland det bästa hon vet. Hon ser fram emot att dela upplevelsen med dig!

erika-funas.jpeg

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på erikakitsgolevik.se och traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.

SOV ÖVER OCH YOGA!

Sova över: Vi kommer att hålla till i finaste tänkbara fjällmiljö med Grönländaren vandrarhem och värdshus som bas. Här sover du i ett enkelrum för 400 kr per natt, dubbelrum 600 kr, 3-bäddsrum 800 kr och 4-bäddsrum 1.000 kr. Boka ditt boende på gronlandaren.se 

Mera yoga: Erika kommer att hålla en yogaklass fredag kväll samt söndag morgon (se schema nedan). En klass kostar 150 kr och betalas på plats. 


Schema:

Fredag 19 juli:
19.00-20.15 | Yinyoga med Erika. En stilla klass för att landa och hitta fysisk och mental närvaro och avspänning.

Lördag 20 juli
09.30 | Yoga. En mjuk och flödande klass för en vaken kropp och sinne. Väck dig själv som du skulle väcka någon du tycker om.

10.45 | ”Rör dig som du vill känna dig” - utomhusträning för kraft, energi och stillhet. Svett, skratt, lite skit under naglarna och djupa andetag.

12.00 | Lunch med föreläsning ”Träningsrevolution – stark inifrån och ut”

14.00-17.30 | Vandring och meditation

18.30 | Gemensam middag med vegansk buffé, mingel och mys.

Söndag 21 juli
07.30 | Morgonyoga. Mjuk och flödande klass för att väcka kroppen med omtanke och närvaro.


Viktig info:

– Ta med en yogamatta och oömma kläder för utomhusbruk.
– Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (alltid till det bättre).
– Bor du i Funäsdalen eller nära? Välkommen att delta på yoga även fredag och söndag. Kostar 150 kr per klass. Drop in!


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.

View Event →
Träningsrevolution TOUR | AW i Umeå
Jun
26
5:30 pm17:30

Träningsrevolution TOUR | AW i Umeå

Onsdagen den 26 juni gör vi träningsrevolution i Umeå och hoppas skicka med en dos motivation, rörelseglädje, jävlar anamma och skön känsla som räcker hela sommaren och längre.

Vi börjar på Great space med Erikas föreläsning "Träningsrevolution – stark inifrån och ut" där vi frigör oss från normer, ideal och prestation och lyfter en skön känsla kring rörelse och kropp att ta med sig in i sommaren. Efter det går vi ut och kör klassen Rör dig som du vill känna dig och Maria Olofssons klass Inner strength. För att sedan avrunda med yinyoga och meditation.

Boka innan den 1 juni så är du med och tävlar om en plats på
Höstglöd Åre inkl kost och logi (värde från ca 2300 kr), samt Träningsrevolutions-smycket “Stjärna” designat av Hanna Linnea (värde 795 kr).


Du köper dina biljetter här:


Revolutionskväll med föreläsning, träning och yoga – onsdagen den 26 juni, 2019
690.00

Kom på en helkväll med föreläsning, träning och yoga.

Tid: 17.30-21.00

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Foto: Kitty Lingmerth

Foto: Kitty Lingmerth

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på erikakitsgolevik.se och traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.

Maria+O.jpg

Om Maria: Med över 20 år i träningsbranchen och ett brinnande intresse för vad träning gör med oss inifrån och ut har Maria verkat som tränare över hela världen. Som Nike senior trainer, konceptmakare och utbildare har hon instruerat på allt från stora event till mindre små personliga grupper – alltid med de gemensamma nämnarna tillgänglighet, öppenhet och smittande energi. “Om jag skulle beskriva mig själv med ett ord skulle det vara energi. Jag får så mycket energi av att träffa människor och se dem växa – på en klass, en utbildning eller i mitt dagliga jobb som företagscoach och projektledare”.


Schema:

Onsdag 26 juni:
17.30 | Föreläsning “Träningsrevolution - stark inifrån och ut” på Great Space City i Umeå (Kungsgatan 63 D)

18.45-19.45 | Rör dig som du vill känna dig! En utomhusklass lika delar skratt, svett, svordomar och djupa lugna andetag. Här jobbar vi med kortsiktiga mål och fokuserar på rörelse för KRAFT, ENERGI & BALANS.

19.45-20.15 | Inner strenght - stark och mjuk med bara din kropp som redskap. Maria Olofsson guidar dig och skickar med lite utmaningar och tips att ha med sig på semestern… Kan vem som helst stå på händer?

20.15-21.00 | Yinyoga med Erika och Maria. En lugn klass för att landa i kroppen och gå in i resten av sommaren med en skön känsla i både fysiskt ochn mentalt.


Viktig info:

– Ta med en matta eller handduk att sitta på, och en tröja eller en filt för att hålla dig varm på yinyogan.
– Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (alltid till det bättre).


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.

View Event →
 Träningsrevolution TOUR | Midsommar & yogafrukost i Siljansnäs
Jun
21
to 23 Jun

Träningsrevolution TOUR | Midsommar & yogafrukost i Siljansnäs

3B601568-A00A-4B44-AA56-6DF76B010172.JPG

En riktig midsommar, men med träningskläder under folkdräkten! Träningsrevolution tour firar midsommar i Dalarna och vackra Siljansnäs. Kom och var med!

Erika Kits Gölevik och Maria Danielsson bjuder in till yoga, utomhusträning och föreläsningen "Träningsrevolution – stark inifrån och ut". Boka nedan eller kom och swisha på plats! Varmt välkomna!
/Erika och Mara


EARLY BIRD
Boka innan den 1 juni så är du med och tävlar om en plats på
Höstglöd Åre inkl kost och logi (värde från ca 2300 kr), samt Träningsrevolutions-smycket “Stjärna” designat av Hanna Linnea (värde 795 kr).

Schema:

Fredag 21 juni:
7.30-8.45 | Yoga och meditation på toppen av Granberget (skidbacken) med Erika. Mjuk och flödande klass. Hämta sann energi för helgen med en stund vänd inåt. “Det händer när du vilar!”

Söndag 23 juni:
08.00 | Yoga vid badsten. En mjuk och flödande klass för en vaken kropp och sinne. Väck dig själv som du skulle väcka någon du tycker om.

9.15 | Frukostföreläsning vid Garaget & Ga macken Pop up moravägen 192. “Träningsrevoluton – stark inifrån och ut”

10.30 | Familjeträning vid Siljansnäs camping. ”Rör dig som du vill känna dig” - utomhusträning för kraft, energi och stillhet. Svett, skratt, lite skit under naglarna och djupa andetag. Passar alla åldrar!


I Siljansnäs har du möjlighet att välja hela paket eller enstaka biljetter enligt nedan:


Midsommarmorgon på Granberget – Fredag 21 juni, 2019
120.00

Välkommen att starta midsommarafton med yoga och meditation för insikt och utsikt!

En mjuk och skön klass som passar alla, och med en vy som slår det mesta! Erikas yoga är tillåtande och med fokus på prestigelös rörelse och framför allt – att landa en stund med sig själv. Perfekt egenstund innan firandet sätter igång på riktigt.

Tid: kl 7.30 - 8.45.
(Vid dåligt väder flyttas klassen till Garaget.)

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Midsommarpaketet! = Yoga, frukostföreläsning och utomhusträning - Söndag 23 juni, 2019
395.00

Ett midsommarpaket för dig som vill vara med på samtliga pass och event under söndagen:
Yoga på stranden, frukostföreläsningen “Träningsrevolution – Stark inifrån och ut” och utomhuspasset ”Rör dig som du vill känna dig".

Unna dig en söndagsmorgon som garanterat gör gott både för stunden och resten av sommaren. Vi bjuder på lättare frukost, skönt midsommarhäng vid “Garaget” och specialpriser på allt från Deelicious Kläder & Accessoarer till Erikas bok “Lifestyleplanner – 12 veckor till ett skönare jag!”.

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Endast yoga - Söndagen 23 juni, 2019
120.00

Börja söndagen med ett yogapass på stranden (eller i garaget och vädret säger regn).

Erika bjuder in till ett mjukt, kul och tillåtande yogapass som passar alla. Väck kroppen som du skulle väcka någon du tycker om! Kom i mjuka kläder, ta med en matta eller filt att yoga på och gärna en varm tröja och strumpor att dra på mot slutet.

Tid: kl 8.00 - 9.00.
(Vid dåligt väder flyttas klassen till Garaget.)

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Endast frukostföreläsning!  - Söndagen 23 juni, 2019
249.00

Kom på frukostföreläsningen ”Träningsrevolution” där Erika pratar om träningsbranschen, media och hur vi tillsammans kan plocka tillbaka makten om synen på våra kroppar, befria oss från ideal och se träning som något som fyller kroppen med liv, snarare än bestämmer hur den ”ska se ut”. Kom, lyssna och gå sedan in i sommaren med inspiration och en ny syn på rörelse och din kropp.

Tid: kl 9.15 - 10.15.
(Plats: “Garaget” i Siljansnäs.)

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Endast utomhusträning "Rör dig som du vill känna dig" -  Söndagen 23 juni, 2019
120.00

I det här utomhusträningspasset jobbar vi med träning för kraft, energi och balans. Skratt, svett, jävlar anamma och djupa andetag i en skön blandning. Passar alla åldrar och nivåer. Du anpassar träningen efter dig.

Tid: kl 10.30 - 11.30.
(Familjeträning vid stranden)

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett
IMG_4417.jpg

Om Maria: Maria Danielsson är snowboardproffset, tränaren och enteprenören som lämnar alla hon möter med ett leende på läpparna. Med avslappnad energi visar hon att allt är möjligt och att hälsa och träning kan se ut på så många fler sätt en ett månadskort på gymmet. Hon är också grundare av Deelicious som gör svensktillverkade mössor, tröjor och accessoarer to die for!

10_water_erikakitsgolevik_by_delafoi_LR.jpg

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på erikakitsgolevik.se och traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.Viktig info:

– Ta med en yogamatta eller ett badlakan att yoga på, samt oömma kläder för utomhusbruk.
– Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (alltid till det bättre).


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.

View Event →
Träningsrevolution TOUR | AW i Falun
Jun
19
5:30 pm17:30

Träningsrevolution TOUR | AW i Falun

falun.jpg

Ett svettigt, skrattigt och säkert lite småskitigt utomhuspass, föreläsningen Träningsrevolution och yoga med Erika Kits Gölevik och Carolina Söderberg. Onsdagen den 19 juni anordnar vi en revolutionerande AW tillsammans på Actic i Falun. Kom och var med!

Vi börjar med utomhuspasset Rör dig som du vill känna dig med fokus på KRAFT, ENERGI & BALANS. Efter det följer Erikas föreläsning "Träningsrevolution – stark inifrån och ut" där vi frigör oss från normer, ideal och prestation och lyfter en skön känsla kring rörelse och kropp att ta med sig in i sommaren. Kvällen avrundas med ett yogapass tillsammans med Carolina och Erika.

HOLISTIC WEAR
Vi är stolta över vårt samarbete med Holistic wear som gör Sveriges just nu snyggaste tröjor! Alla deltagare på eventet får en t-shirt (värde 399 kr).

Boka innan den 1 juni så är du med och tävlar om en plats på
Höstglöd Åre inkl kost och logi (värde från ca 2300 kr), samt Träningsrevolutions-smycket “Stjärna” designat av Hanna Linnea (värde 795 kr).


Du köper dina biljetter här:
(pssst, du som är medlem på Actic köper din rabatterade biljett lite längre ner):


Träningsrevolution AW på Actic i Falun – Onsdagen den 19 juni, 2019
795.00

Välkommen på en helkväll med Träningsrevolution!

Vi startar med utomhuspasset Rör dig som du vill känna dig och jobbar med rörelse för KRAFT, ENERGI och BALANS!

Efter det följer Erikas föreläsning “Träningsrevolution – stark inifrån och ut” där vi frigör oss från normer, ideal och prestation och lyfter en skön känsla kring rörelse och kropp att ta med sig in i sommaren.

Kvällen avrundas med skön yinyoga tillsammans med Carolina och Erika.

Tid: 17.30-21.00
(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Medlemserbjudande för Acticmedlemmar i Falun: 695 kr (ord pris 795 kr)
695.00

Träningsrevolution AW på Actic i Falun – Onsdagen den 19 juni, 2019

Välkommen på en helkväll med Träningsrevolution! Vi startar med utomhuspasset Rör dig som du vill känna dig och jobbar med rörelse för KRAFT, ENERGI och BALANS! Efter det följer Erikas föreläsning “Träningsrevolution – stark inifrån och ut” där vi frigör oss från normer, ideal och prestation och lyfter en skön känsla kring rörelse och kropp att ta med sig in i sommaren. Kvällen avrundas med skön yinyoga tillsammans med Carolina och Erika.

Tid: 17.30-21.00
(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett
Foto: Kitty Lingmerth

Foto: Kitty Lingmerth

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på erikakitsgolevik.se och traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.

Carolina-So%CC%88derberg-4.jpg

Om Carolina: Kvinnan med Sveriges mest smittande leende levererar yogaklasser där du finner dig själv lika lugn och närvarande som utmanad. Med en avskalad självklarhet väcker personliga tränaren, yogaläraren och soma move-insruktören Carolina glöd i varenda en som kommer på hennes klasser. Såhär beskriver själv hon det vi andra märker med en gång: ”Jag går igång på att hjälpa människor att öka sin livskvalitet – oavsett om vägen dit är att lyfta tungt eller att hitta tillbaka till sin andning. “


Schema:

Onsdag 19 juni:
17.15 | Samling i receptionen på Actic för att ta oss ut och träna.

17.30-18.30 | Rör dig som du vill känna dig! En utomhusklass lika delar skratt, svett, svordomar och djupa lugna andetag. Här jobbar vi med kortsiktiga mål och fokuserar på rörelse för KRAFT, ENERGI & BALANS.

19.00-20.00 | Föreläsning “Träningsrevoluton – stark inifrån och ut” med tilltugg.

20.10-21.00 | Yinyoga med Erika och Caroline.


Viktig info:

– Ta med ett extra ombyte att ta på efter utomhusträningen.
– Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (alltid till det bättre).


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.

View Event →
Träningsrevolution TOUR | Stopp 1 Stockholm
May
4
9:30 am09:30

Träningsrevolution TOUR | Stopp 1 Stockholm

Varmt välkommen till Träningsrevolution Tour Stopp 1 med Erika Kits Gölevik och Cecilia Gustafsson som gästinstruktör.

Erika och Cecilia bjuder på yoga, Soma Move, föreläsning, god mat, skönt häng och inspirerande träning för kraft, energi och stillhet. Allt detta i en av Stockholms finaste lokaler – Färgfabriken.

02_earth_erikakitsgolevik_by_delafoi_LR.jpg

Om Erika: Erika är tränare, yogalärare, författare, föreläsare, journalist och grundare av Träningsrevolution. Under devisen "Jag bryr mig inte om hur du ser ut, jag bryr mig om hur du mår" skapar hon träningspass där du lämnar slitna ideal på hyllan och istället rör dig som du vill känna dig.

IMG_3773.PNG

Om Cecilia: Cecilia är en av Sveriges mest namnkunniga och omtyckta instruktörer och grundare av Holistic Training. Med värme och pricksäkerhet skapar hon träning som mäts i syfte, tillstånd och riktning snarare än vikt, längd, tid eller antal repetitioner.

Viktig information:

- Dagen kostar 1.195 kr inklusive all träning, lunch, fika och en snygg t-shirt från Holistic Wear (värde 399 kr).
- Glöm inte att ange din tröjstorlek när du anmäler dig.
- Ta med en yogamatta.
- Det finns inga duschmöjligheter på plats, men utrymme för enklare ombyte.
- Anmälan och betalning sker via länken nedan.
- Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (som alltid blir till det bättre ;).


BILJETTER & BOKNING
Boka din biljett via den här länken: https://traningsrevolution.confetti.events/


Schema:

09:30 | Yoga med Erika. En mjuk och flödande klass för fysisk och mental närvaro, styrka och mjukhet.

10:45 | Soma Move med Cecilia. Holistisk fysträning för en smart och stark kropp.

11:45 | Lunch med föreläsning "Träningsrevolution, stark inifrån och ut".

13:00 | Träning "Rör dig som du vill känna dig" med Erika. Träning med skratt och svett – för kraft, energi och balans. 

14:00 | Holistic Trainings - Rhythm, Grace & Freepower med Cecilia & Erika.

15:00 | Fika, frågor och häng.

15:45 | Holistic Peace - Yin Yoga med Cecilia & Erika.

View Event →
Holistic Freepower instruktörskurs
Apr
11
to 12 Apr

Holistic Freepower instruktörskurs

Vill du undervisa en praktik som ger dina elever glöd, energi och pondus? Som undersöker yang-kvaliteter såsom utåtriktad kraft, tydlighet, hetta och energi - kvaliteter som är motpol till, men lika härliga att få ta del av som det stillsamma och mjuka Yin. Fysiskt tränar du hela kroppen och ökar flexibilitet, kroppskontroll och tonus.

Instruktörsutbildningen är två dagar med möjlighet till egenstudier innan via film, manual och litteratur. Kursen hålls centralt i Stockholm på mysiga Element Spa som ligger överst i Clarion hotel på Södermalm. Du bör ha en tidigare erfarenhet av att undervisa, tex gruppträning, yoga, dans etc.

Tider: Torsdag  10.00-17.30 + Fredag 9.00 - 15.00 

 Efter godkänd instruktörskurs blir du certifierad Freepower instruktör och får rätt att instruera konceptet. Du betalar inte någon månadsavgift, men betalar för uppdateringar av musik och koreografi som kommer att skickas till dig som en fil du hämtar och laddar ner på datorn. Konceptet är reglerat via ett enklare avtal som du får i och med att du anmäler dig. Det innebär i korthet att du inte får vidarebefordra musik och material, att du förbinder dig till att använda den koreografi, musik och knowhow som hör ihop med Freepower, och att du inte använder detta material till annat.

PLATS: Stockholm, Element spa på Clarion Stockholm FRÅN: 3195:-

Intresseanmälan: cecilia@holistictraining.se


View Event →
Holistic Freepower instruktörskurs
Jan
17
to 18 Jan

Holistic Freepower instruktörskurs

Vill du undervisa en praktik som ger dina elever glöd, energi och pondus? Som undersöker yang-kvaliteter såsom utåtriktad kraft, tydlighet, hetta och energi - kvaliteter som är motpol till, men lika härliga att få ta del av som det stillsamma och mjuka Yin. Fysiskt tränar du hela kroppen och ökar flexibilitet, kroppskontroll och tonus.

I samarbete med Holistic Training ger jag instruktörsutbildningar i Holistic Freepower.

Instruktörsutbildningen är två dagar med möjlighet till egenstudier innan via film, manual och litteratur. Kursen hålls centralt i Stockholm på mysiga Element Spa som ligger överst i Clarion hotel på Södermalm. Du bör ha en tidigare erfarenhet av att undervisa, tex gruppträning, yoga, dans etc.

Tider: Torsdag  10.00-17.30 + Fredag 9.00 - 15.00 

 Efter godkänd instruktörskurs blir du certifierad Freepower instruktör och får rätt att instruera konceptet. Du betalar inte någon månadsavgift, men betalar för uppdateringar av musik och koreografi som kommer att skickas till dig som en fil du hämtar och laddar ner på datorn. Konceptet är reglerat via ett enklare avtal som du får i och med att du anmäler dig. Det innebär i korthet att du inte får vidarebefordra musik och material, att du förbinder dig till att använda den koreografi, musik och knowhow som hör ihop med Freepower, och att du inte använder detta material till annat.

PLATS: Stockholm, Element Spa på Clarion hotel FRÅN: 3195:-

Intresseanmälan: [cecilia@holistictraining.se][1]

[1]: mailto:cecilia@holistictraining.se

View Event →