Tränaren Maria Olofsson om speglar som talar om hur du mår och vad som faktiskt var bättre förr!

mariaolofsson_revolutionspodden_2019.jpg

Var det bättre förr? Har träningsvärlden förändrats och blivit ytligare? Och kommer framtidens speglar ha censorer som läser av vårt utseende och ger oss information om vår dagsform? Den här veckan träffar Revolutionspodden en av Sveriges mest meriterade och framtids-insatta tränare Maria Olofsson.

Maria Olofsson var en av de första instruktörerna jag personligen såg upp till när jag som 16-åring köpte min första träningstidning. Vad jag inte visste (och i ärlighetens namn ens skulle ha reflekterat över då), var att hon redan på den tiden vägrade att omslagsposera i sport-top “Jag fattar inte varför jag skulle vilja klä av mig kläderna, till vilken nytta liksom?”.
Hon står än idag med ena foten i träningssveriges centrum och är grundare av träningsformer som Barre Move och Inner Strenght. Den andra foten står, om än alltid klädd i höga klackar, också i träningsvärlden – men i framtiden. Som coach inom tech startups, inte sällan kopplade till hälsa, på inkubatorn Uminova Innovation kommer hon i kontakt med idéer och produkter vi inte trodde att vi behöver, men högst troligt kommer vilja ha om några år. Vad sägs till exempel om en spegel som talar om hur du mår utifrån hur du ser ut när du tittar i den. Skulle du vilja ha en sådan?

Mer information om Maria och hennes träning:
www.mariaolofsson.se
Instagram: @miamoves på
Barre Move: www.barremove.com
Inner Strenght: www.innerstrength.se


Revolutionspodden finns också på Spotify, Acast och de flesta podspelare för Android.
Signatur:
'Louder' av MACHINE