Besök på gården: Simon Forsman om att hitta sin egen sanning

Simon Forsman, terapeut, meditationsledare och musiker.

Det bästa med Aspö där jag bor är – vid sidan av magisk natur – att det rör sig så många kompetenta, varma, kloka och intressanta människor här. Både mina festivaler och Vitaliseras terapeuter och deltagare fyller min vardag med fina möten.

Simon Forsman är en av de jag tycker mycket om att prata med, så jag bjöd in honom att både leda meditationer på höstfestivalen i oktober 2021, men också att sitta ner i min poddbuss för ett samtal om livet och att hitta sin essens.

Simon har lett kurser i personlig utveckling i över 20 år och har ett sätt att både leda med trygg hand och att helt lita på processen och varje enskild individs förmåga att hitta sin egen sanning.
– Jag vill inte pusha människor åt något håll, snarare få finnas där när de hittar sin unika riktning, säger han och menar att hans egen resa med många “tuffa och effektiva” kurser fått honom att vilja erbjuda något annat.
– Ingen vet hur det är att vara i mig och när jag är fri att utforska det utan att följa någon annans karta om vad som ska och inte ska finnas där hittar jag min egen sanning.