Träningsrevolution tour!

I vår/sommar/höst planerar jag att flytta in i en sådan här och jobba mig runt Sverige för att skapa Träningsrevolution!
Vill du vara med?

#träningsrevolutiontour

#träningsrevolutiontour

I vår/sommar/höst åker jag ut på vägarna med Träningsrevolution och jag längtar SÅ!
Vi kommer göra träningsevent, podinspelningar och intervjuer med personer som hittat sitt unika sätt att må bra.

Det är dags för en ny bild av vad hälsa och styrka är. Vill du vara med och skapa den? Eller vet du någon person jag bara MÅSTE träffa? Jag är på jakt efter tyckande, tänkande, kunskap, frågor, kunskap, galenskap, reaktioner och motreaktioner. Tänk brett, högt, lågt, stort och litet… precis så som vi och vårt mående ju är;).

Maila gärna dina tankar och idéer till: traningsrevolution@erikakitsgolevik.se

Hoppas vi ses!

X

E