Ofiltrerat.

”DU ÄR JU SOM EN UNGKARL”. Ja... tänk om folk skulle veta. Kanske SKA folk veta. Här kommer en presentation med det som ofta filtreras bort: ”Hej. Jag heter Erika Maria Kits. Gölevik är pappas namn. Skatteverket lät mig inte behålla det när jag gifte mig. Använder det ändå. Byråkrati och trassel (halsband och sladdar) är btw två av mina triggers för att bli omotiverat skitarg. Det kliar i kroppen när jag tänker på det, usch! Jag blir också arg när någon vill bestämma över mig, men är en pleaser av rang. Jag vill göra andra nöjda och börjar gråta när jag misslyckas. Det skäms jag över. Jag gråter lätt och skrattar lätt - ibland kan jag inte sluta (gäller båda) som att kroppen gör det åt mig. Jag älskar gott kaffe, men tycker att lite sump är sådant man kan sila bort mellan tänderna innan man sväljer. Jag älskar ordning och vackra rum, det gör något med mig på ett plan jag inte kan förklara - men tillhör världseliten på att stöka till fort vilket stör mig. Jag älskar att laga fin mat, men äter gröt direkt ur kastrull för att spara disk. Jag är asbra på att sminka mig i bilen (maskara på grusväg, no problems det handlar om att vara följsam när groparna kommer bara). Jag överkonsumerar ögondroppar för att mina ögon så lätt blir röda. Jag är galet fåfäng i kombination med en förmåga att fylla livet med mycket att göra, vilket ofta resulterar i ben som är rakade bara upp till byxlinningen, fina ringar men skitiga naglar, dyra inpackningar men hårtvätt i sjön. (Hade tre fullpackade necessärer med mig när jag CAMPADE förra veckan). Jag hatar strumpbyxor och bh:s. Att se någon annan släppa sargen och glittra till är det vackraste jag vet men jag är ofta hård och kritisk mot mig själv. Jag tänker tiotusen tankar på en minut och tycker ofta att folk är lite långsamma samtidigt som jag aldrig är så tillfreds som när jag varit några dagar på landet och inser att en halv dag gått utan att jag gjort någonting alls. Jag ser ner på Tinder-dejting, men är avundsjuk på de som gör det. Jag tror att Gud är livet. Och jag jobbar på att lita på att livet älskar mig precis som jag är så att jag kan älska livet precis som det är. Och mig själv.