Styrka & skönhet i Åre!

Bilderna från Åre fick mig att tänka en sak först av allt – sann styrka föder sann skönhet. Den där styrkan som både är råstark i det yttre och glödande inifrån ger skönheten en botten som gör det fixat “snygga” ointressant. Ni/vi gör revolution på så många fler plan än jag tror att någon av oss fattar. Tack!

34_are_tour_revolution_2019_by_delafoi_logo.jpg

Kanske är det bergen som gör naturen så extra påtaglig och omöjlig att värja sig från. Som att miljön och därtill det regniga vädret väcker något urmänskligt i oss som jag tror att vi alla längtar efter.
Oavsett anledning – ni är fantastiska och jag kommer alltid minnas helgen på Höstglöd som något alldeles särskilt. Tack för det!

Här finns en länk till alla bilder från helgen. Högerklicka på de bilder du vill ladda ner. Använd dem sedan gärna och mycket. Tagga oss, sätt gärna #träningsrevolution och ange foto: Martin de la Foi så blir vi glada.

För kommersiellt bruk av bilderna maila mig på erika@kitsgolevik.se

Här hittar du texten “Flowers Blooms because it has to” som jag läste vid yogan.

Och här är lite musik från helgen!

Och ni som fick rabattchecken på 40% hos Kari Traa - glöm inte bort att använda den!

Varm kram och tack igen
//
Erika

Klassen “Rör dig som du vill känna dig” - outdoorversion.

Klassen “Rör dig som du vill känna dig” - outdoorversion.