Tack Skåne för att ni visade var skåpet ska stå!

Den där sista minuten innan vi skildes åt, då när jag försökte låtsas att jag inte är en sådan som gråter när jag blir rörd. För mig var den viktig och jag hade känslan med mig hela vägen hem. För hela dagen i Skälderviken visade ni mig vad Träningsrevolution är och att vi är så vansinnigt kapabla, starka och coola – tillsammans. Tack för det!

Vi står upp för något nytt och vi är många!

Vi står upp för något nytt och vi är många!

Och dessutom hade jag vassa Joelina vid min sida som rattade all struktur på ett sätt som gjorde att vi andra bara kunde åka med.
För mig visar bilderna från Skälderviken att allt det vi pratar om också händer så fort vi bara gör det. All träning kan bli yoga, yoga kan vara oflummigt men med så mycket närhet och nerv att det går att ta på luften samtidigt som man bländas av alla vackra ansikten. Och allt vi behöver är oss själva, varandra och naturen eller ett tomt rum.

Bäst är ni verkligen och jag ser fram mot att komma tillbaka!

Här finns en länk till alla bilder från helgen. Högerklicka på de bilder du vill ladda ner. Använd dem sedan gärna och mycket. Tagga oss, sätt gärna #träningsrevolution och ange foto: Martin de la Foi så blir vi glada.

För kommersiellt bruk av bilderna maila mig på erika@kitsgolevik.se

Här hittar du texten “Flowers Blooms because it has to” som jag läste vid yogan.

Och här är lite musik från helgen!

Och ni som fick rabattchecken på 40% hos Kari Traa - glöm inte bort att använda den!

Varm kram och tack igen
//
Erika

Klass “Rör dig som du vill känna dig”.

Klass “Rör dig som du vill känna dig”.