Lyssna på när P4 Radio Sörmland var på besök och testade skakmeditation

Idag hade jag Johanna Jennische från P4 radio sörmland på besök. Hon gjorde vad vi kom att kalla för en “Mental vårstädning” – även kallat shaking.
Eller… min tappning: Skakmeditation.

Boxsäck är lyx, att använda en vanlig kudde hemma fungerar minst lika bra.

Boxsäck är lyx, att använda en vanlig kudde hemma fungerar minst lika bra.

Det hela kan låta flummigt, men är oerhört skönt för både kropp och knopp. Det handlar helt enkelt om att göra sig av med fysiska spänningar och med hjälp av det även få ur sig frustration, ilska, sorg och andra känslor som ju är precis lika naturligt att känna som exempelvis glädje, men ofta sätts åt sidan.

Johanna var världens modigaste och gav precis allt – lyssna gärna. Du hittar inslaget här.
x
E

Ps. Skakmeditationen som Johanna gjorde var förinspelad och ingår i den online vårfestival som drar igång på tv-kanalen nästa vecka. Festivalen och allt innehåll ingår för online-medlemmar, men är också möjlig att signa upp på separat.
Eftersom ni är flera stycken som mailat och verkar sugna på att testa, har jag dock lagt upp den redan nu. Du hittar alltså skakmeditationen här på Revolutions-tv. Det kostar 249 kr att vara medlem (här kan du läsa om allt som ingår då) de första 7 dagarna är dock kostnadsfria så att du hinner testa och utvärdera i lugn och ro.

Ha en härligt skakig helg ;).