Sommarfestival 2020

En bild säger mer än tusen ord så här kommer ett inlägg med de bilder som Martin de la Foi tog under årets sommarfestival.
Tack alla ni som kom ut till mig vid Båven för rörelse, stillhet, natur, musik, häng och god mat. Ni ÄR Träningsrevolution!

Jag minns hur jag tänkte typ: “Jag vill skapa en plats där rörelse och stillhet är två lika viktiga delar av en helhet. Där natur och tid utomhus är givet. En plats där asgarv och total tystnad är lika välkomna. En plats att svettas och ge allt, men också att släppa taget och ge sig själv utrymme att vara just det – allt!"

Nu finns det platsen. Och det är tack vare ER! För att ni kommer och ger så generöst av er själva. Nedan följer några tack, en magisk video från livespelningen i ladan och massor av bilder.

Bilderna är fria att ladda ner, använda, dela för privat bruk (för andra användningsområden, kontakta Martin). Ange gärna foto: Martin de la Foi och #träningsrevolution.

För mig är bilderna både ett sätt att skapa minnen åt er och mig, men också med en underliggande ‘mission á la Träningsrevolution’ att förändra det bildspråk som används när vi pratar om träning och hälsa.

Good bye retuscherade bilder, fixade leenden och flexade muskler. Hej naturligt glittrande människor som sprider och bygger styrka inifrån och ut.

Att just DU kommer och är med gör skillnad och jag vill verkligen att ni alla ska veta det!
x
Erika

José Nunez sätter bollar i rullning.

José Nunez sätter bollar i rullning.

Den här gången vill jag också rikta ett särskilt tack till José Nunez för briljant fysträning som inspirerar (och irriterar;) lika mycket varje gång. Jag vill verkligen tipsa alla er som vill vidareutbilda er inom träning att gå Joses moveoo-utbildning. Vi behöver fler tränare som vågar utmana normer och konventioner. Fler som skapar rörelselust. Fler som rör om i grytan för att plocka fram varje individs förmåga och glöd. Just do it!

Dance a walk!

Dance a walk!

Tack också till Fransesca Lindén som driver Dance Lab i Stockholm. Dance a Walk är verkligen precis så skönt för kropp och själ som det låter (men mycket mindre flummigt än vad jag först trodde ;).

Annika snackade löp- och sexlust!

Annika snackade löp- och sexlust!

Tack Annika Kits för din workshop om sexuell hälsa, och för att du med dina löpteknik-klasser skapar kroppar som kan och vill springa – lätt och starkt!

Petra pausar - väl värt! Petra praktiserade hos mig under sommarfestivalsveckan och var den som tillsammans med de andra fick allt att flyta. Ovärderligt!

Petra pausar - väl värt! Petra praktiserade hos mig under sommarfestivalsveckan och var den som tillsammans med de andra fick allt att flyta. Ovärderligt!

Thank you Mark who cooked all the delicious food and Petra, Maria, Gabriella and Elsa - you guys are actually the reason these festivals are as succesful as they are – all the things you do to make people feel good and have a nice surrounding is worth more then words can tell. From the bottom of my heart - thank you!

Den sommarkvällen minns vi!

Den sommarkvällen minns vi!

Och sist men inte minst, tack Kitty och Simon Lingmerth. Er musik och kvällen ni bjöd på gör sig inte rättvisa i varken text eller bild. Alla vi som var där vet – trollbindande och sånt fullt ös på samma gång. Makalöst. TACK! Här hittar du Kittys musik Och här hittar du Simons senaste singel Jag vill också dela den här videon från när Kitty sjunger sin låt ‘Hold me’, en oerhört fin stund!

Nedan kommer alla Martins bilder som ett galleri. Högerklicka på dem om du vill ladda ner.
x
Erika.

Hoppas vi ses snart igen. Välkommen ut!