Cecilia Gustafsson om att skifta perspektiv från att betrakta till att uppleva kroppen

Cecilia Gustafsson och jag Erika Kits Gölevik i podbussen med namnet Humlan (som faktiskt var Cecilias namnförslag) och vi gillar symboliken med humlor skarpt:  “Humlor vet inte att de inte kan flyga så de flyger ändå. Att bli fri kan därför innebär…

Cecilia Gustafsson och jag Erika Kits Gölevik i podbussen med namnet Humlan (som faktiskt var Cecilias namnförslag) och vi gillar symboliken med humlor skarpt:
“Humlor vet inte att de inte kan flyga så de flyger ändå. Att bli fri kan därför innebära att släppa det vi tror att vi vet och frigöra oss från koncept skapade i det förflutna”.

– Din kropp är en direkt länk till nuet, flytta fokus från huvudet till kroppen och du kommer omedelbart känna dig mer härvarande och närvarande, säger Cecilia Gustafsson.
I veckans revolutionspodd pratar vi om allt från när Cecilia ordinerade sig själv yinyoga till klassisk gymträning som en del av ett holistiskt förhållningssätt till kroppen.


I det här avsnittet tar Erika bussen till Stockholm för att möta upp Järvsöbon Cecilia Gustafsson. Erika och Cecilia pratar om allt från att behandla sin kropp som ett husdjur till hur olika former av rörelse påverkar vårt mentala tillstånd.
Var i kroppen bör vi lägga fokus för att bli lugna? Vilka rörelser gör oss mer upprymda och framåt?

Ett matigt och inspirerande avsnitt. Önskar dig god lyssning!

Mer information om Cecilias utbildningar, retreats och event:
holistictraining.se
Instagram: @holistictraining
Onlinekurs med e-bok och träning: movdoo.com