José Nunez: "Det normala tar kål på oss och det som är naturligt känns onaturligt"

josenunez_revolutionpodden_2019-1.jpg

Jag stressade till en yogaklass tidigare i veckan och det kändes SÅ värt det, något som enligt veckans gäst aka min favoritprovokatör José Nunez är nonsens och bara ett sätt för mig att kompensera för mitt onaturliga sätt att leva. Helt normalt alltså, och med det – något jag borde lägga ner innan det är för sent?!

Jag både håller med och inte, men några saker vet jag säkert: 1. Det är alltid kul och tankeväckande att prata med José. 2. Träningsvärlden behöver röras om! Varför? Därför att folkhälsan blir allt sämre och om vi gör som vi alltid gjort får vi de resultat vi alltid fått. 3. Inga klasser utmanar mig lika mycket som Moveoo-klasser och att vi är en grupp med deltagare som är allt från elittränade till nybörjare och rullstolsburna och alla blir lika utmanade är i min värld unikt. Dessutom har han fått min mammas man Hasse att gå på händer runt en pelare, det säger något.

Vi pratar om allt från hur man tränar naturligt till vad vi ledare och/eller föräldrar kan tänka på för att inte dumförklara deltagarna och/eller barnen när det kommer till träning. Lyssna och dela med dig av vad DU tycker!

Mer info om Jose Nunez och Moveoo:
moveoo.se
Instagram: @moveoo
Youtube: Move by coach José