Träningsrevolution-snack

Varför ska vi göra revolution? Hur? Och hur styr man om sin hjärna från “resultat och prestation” till känsla? Är lite ostoppbar när jag börjar prata Träningsrevolution, och har ändå fortfarande massor kvar att säga ;). Stolt och glad över att ha gästat podden Träningsglädje TALKS. Lyssna gärna!

Pratar träningsrevolution med sköna Sara Rönne som driver bloggen Träningsglädje och poden Träningsglädje TALKS.

För mig är en Sara en sund, livskraftig bris i träningsvärlden. Älskar hennes Instagram (vill alltid flytta till ett fjäll någonstans efter att ha scrollat där) och hennes syn på träning och hälsa. Dessutom är hon är driftig cool kvinna som man kan prata om allt från kitesurf och relationer till fastighetsinvesteringar med. Sånt gillar jag.

Hur som helst, lyssna gärna! Du hittar den där poddar finns. Exempelvis här.

Skärmavbild 2019-01-08 kl. 19.54.46.jpg