Yinyoga hemma!

Yinyoga är min “go to” när jag behöver komma ikapp mig själv och/eller när kroppen känns stel och ur fas. Lite som paus, omstart och omtanke på samma gång.

Sakta men säkert börjar tv.traningsrevolution.se fyllas på med nya klasser och det känns fint att få bjuda hem er dit just jag gör min yoga – i mitt kök! För min tanke är att du ska kunna göra klassen där just du gör din yoga – kanske i ditt kök, på landet, vid sängkanten, stranden, skogen eller på tomten.

Oavsett var du är törs jag lova att den här avskalade och lugna yinklassen gör mirakel. I alla fall för mig. Först ut bland nyheterna är helt enkelt mina favoritpositioner. 3 minuter i varje position mjukar upp baksida, höfter och bröstparti. Och inte minst… låter oss komma ikapp, släppa ner garden, andas, bara vara.

Säga hej… till oss själva!