Revolutionspodden är tillbaka

revolutionspodden_1okt_2020_square.jpg

Nu tar vi ett nytt grepp om Revolutionspodden! Häng med in bakom kulisserna på Träningsrevolutions redaktion och ta del av samtal mellan Erika Kits Gölevik och innehållsproducent Martin de la Foi.

Vi ser på träning och rörelse som en självklar del av livet och tycker att samtalet kring hälsa blir mer intressant och relevant om vi kompletterar tankar kring övingar, träningsvideos och recept med funderingar kring varför vi gör de val vi gör.

Vi samtalar om allt från identitet till manlighet och hoppas bli den där podden som inte kommer med några färdiga svar och sanningar utan mer fungerar som en konversations-startare som tar dialogen vidare hem till era köksbord, lunchrum och löprundor.
Givetvis plockar vi även upp frågan i Träningsrevolutions medlemsforum “Revolutionsrummet” – välkommen dit!

I säsongens första avsnitt är temat identitet. Vem är du när ingen annan ser på? Är vi olika delar av oss själva med olika personer? Och bor känslan av att vara “hel” i att acceptera och bjuda in alla sina sidor?

Martin pratar om tatueringar och långt hår och Erika funderar på hur hennes tysta och ganska introverta sida ska få lite mer plats.

Fråga till köksbordet: Är hälsa och träning en del av din identitet? Om ja, hur? Om nej? Varför inte?

x
Erika & Martin


Signatur: 'Louder' av MACHINE