Fantastiska Funäsdalen!

Det finns vissa platser som fastnar på en speciell plats i minnesbanken och Funäsdalen är en sådan för mig. Jag kan inte sätta fingret på exakt varför men berg, skog, renaste ren luft och rinnande vatten har helt klart med saken att göra.

Vandra, bada i bäck, dricka från bäck (eventuellt i omvänd ordning eller på olika platser ;) yoga, springa och så bara sitta… och njuta av att vara liten och stor på samma gång.  Funäsdalen .  Alla bilder: Martin de la Foi

Vandra, bada i bäck, dricka från bäck (eventuellt i omvänd ordning eller på olika platser ;) yoga, springa och så bara sitta… och njuta av att vara liten och stor på samma gång. Funäsdalen.
Alla bilder: Martin de la Foi

Och människorna, såklart! Alltid. Med två event kvar (Skåne och Åre) törs jag med säkerhet säga att det är något särskilt med er som kommer på Träningsrevolution TOUR.
Min teori är att det beror på att ni inte “bara” kommer för att träna. Ni kommer för att ni vill något mer, att ni liksom jag nosar på ett skifte som kommer bli stort och göra avtryck. Att ni liksom jag har insett att det händer något med oss när vi rör oss och tar hand om oss som spiller över på hela livet, liksom hela livet – som sig bör – spiller över på hur vi rör oss.

När vi börjar se istället för att synas föds ett tidlöst skönhetsideal. När vi hör utöver att lyssna blir kunskapen vår egen. När vi förundras istället för att förändra våra kroppar skapas självrespekt som gör att vi vill röra oss för att vi är skapta för det och ta hand om oss av det enkla skälet att allt annat är otänkbart.

Tack för allt!

Nedan är några bilder från Funäsdalen, alla bilder hittar du på Träningsrevolutions Facebooksida
Tagga gärna dig själv i bilderna och använd och dela bilderna så mycket ni vill. Gärna med #träningsrevolution så sprider vi ordet, tar över världen osv ;).

x
E

Ps. Vill också rikta ett stort tack till Mikaela Sundbaum som är den proffsigaste guiden jag jobbat med och dessutom vass skidtränare (boka lektioner ni som kan!) och till Kari Traa som sponsrar touren med träningskläder och snygga revolution-tröjor!