PREMIÄR FÖR VÅRFESTIVAL ONLINE

Den första maj är det premiär för Vårfestival Online och jag är SÅ spänd för att se vart det tar oss. För nej... jag vet inte riktigt. Missförstå mig rätt, jag har en plan (återkommer om den nedan), men jag vill återigen lyfta mitt övergripande syfte med Revolutionsrummet: Vi skapar detta tillsammans! 

Välkommen in i Revolutionsrummet! Vårfestivalen ingår för alla Träningsrevolutions medlemmar. Du blir medlem här, klicka på respektive medlemsskap fler att läsa mer om vad som ingår! Du kan också välja att bara köpa Vårfestivalen. Det gör du under f…

Välkommen in i Revolutionsrummet! Vårfestivalen ingår för alla Träningsrevolutions medlemmar. Du blir medlem här, klicka på respektive medlemsskap fler att läsa mer om vad som ingår! Du kan också välja att bara köpa Vårfestivalen. Det gör du under fliken event ovan. När du blivit medlem kommer du att få ett mail med direktlänk in till Revolutionsrummet – Träningsrevolutions forum som vi utgår från.

Att ta del av träning, yoga och kurser online är en sak. Att det blir något som verkligen gör skillnad en annan.

Jag tror nämligen att det är just det som är grejen. Att ta del av träning, yoga och  kurser online är en sak. Att det blir något som verkligen gör skillnad en annan. Och där kommer ni/vi in i bilden:
Vi är alla människor. Det innebär att vi har bra dagar och andra dagar som bara är – eller rentav suger!
Hemligheten med att orka fortsätta gå i den riktning man valt för sig själv och sitt välmående är stöttning och gemenskap! Och jag känner mig så övertygad om att vi alla kommer uppleva att det är lika skönt att vara den som, en bra dag, ligger framme och drar – som att ibland få "ligga på rulle" bakom någon för att få hjälp framåt.

VATTEN – HÅLLBARHET & BALANS

FESTIVALEN SOM HELHET:
• Festivalen är fyra veckor lång och har det övergripande temat VATTEN som står för Hållbarhet & Balans.

VECKANS ÄMNE:
• Med det som ledstjärna kommer vi sedan jobba med ett specifikt ämne per vecka:
Vecka 1. Ideal, myter och fördomar.
Vecka 2. Mat.
Vecka 3. Rutiner och ritualer.
Vecka 4. Rörelse.

DAGARNAS STRUKTUR:
Utöver att vi dagligen kommer jobba med frågeställningar, idéer och tankar kring vårt ämne i forumet, har varje veckodag en specialité:

Måndag: "Veckans uppgift" presenteras. Detta är en utmaning av något slag att jobba med under veckan. (Inför måndagen kommer du även ha fått "Veckans meditation" så att du – om morgnar är din grej – kan börja veckan med en guidad meditation).

Tisdag: "Veckans rörelse" kan vara tips på videos från tv-kanalen eller en skräddarsydd klass framtagen för festivalen. Men också (spoiler alert;) att skala bort all form av ledd träning för att ge Dig en chans att hitta tillbaka till (eller upptäcka något nytt kring) Din kropps behov.

Onsdag: Podcast med hållbarhetsskribenten Håkan Olofsson som pratar om veckans ämne utifrån ett hållbarhets-perspektiv. Varning för provokation ;), han är en smula crazy bananas och har noll filter mellan tanke och ord – men... han väcker en hel del nyttiga tankar!

Håkan Olofsson sätter fart skallen!

Håkan Olofsson sätter fart skallen!

Torsdag: Podcast med näringsfysiolog Kristina Andersson som pratar om veckans ämne kopplat till mat. Kristina är klok som en bok och så påläst att man alltid får nya perspektiv. I like!

Kristina Andersson, pålitlig kollega som inte lämnar något åt slumpen.

Kristina Andersson, pålitlig kollega som inte lämnar något åt slumpen.

Fredag: Podcast med Martin Sköld! Jag ville – förutom Håkan och Kristina som delar med sig av sin kunskap – prata med "en vanlig människa" (vad nu det är?!) för att höra det perspektivet på veckans ämne. Och jag ville helst att det skulle vara en man, av den enkla anledningen att jag upplever att vi ofta är mest kvinnor som pratar om detta. Så jag funderare på vem jag kände som jag upplevde som "en vanlig man" (återigen... I know, vad ÄR det ens?), men som även har förmågan att uttrycka sig och som jag trodde hade tänkt på saker som dessa. Valet föll på Martin Sköld som är musiker, fotograf och radiopratare. Många av er känner honom säkert som basist i bandet Kent. Jag känner honom som en klok pratkvarn som dessutom är exakt hur trevlig som helst.

Martin Sköld den ovanligt trevliga “vanliga” mannen som törs tänka högt!

Martin Sköld den ovanligt trevliga “vanliga” mannen som törs tänka högt!

Lördag/Söndag: Vi syr ihop veckans uppgift och sammanfattar veckan.

Återigen – det här är en bas att ta spjärn mot. Exakt var vi hamnar får vi se! Men det jag hoppas och tror är ett matigt hopkok av djup, ytlighet, skratt, gråt, funderingar, klokheter, idéer och frågeställningar. Och att vi i och med det troligen kommer att kliva in i sommaren med en känsla av just hållbarhet och balans. Och med nya vänner!